LIDL opent tijdelijke winkel in Woerden

Woensdag 28 november opent Lidl haar tijdelijke winkel in Woerden aan de Bleek 5. Klanten kunnen vanaf deze dag in de supermarkt terecht voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De winkel aan de Iepenlaan sluit vandaag haar deuren en is tijdelijk verhuisd naar Bleek 5. Het tijdelijke filiaal voldoet aan alle hedendaagse gemakken. Zo beschikt de winkel over een groot assortiment aan verse groente en fruit en een warme bakkerij. De klanten kunnen profiteren van een gevarieerd assortiment aan vers gebakken broodjes, van zoet tot hartig. Parkeren kan gratis op één van de vele parkeerplaatsen. Supermarktmanager Cor: ”We verwelkomen graag onze klanten in onze tijdelijke winkel. Dagelijks hopen we vele klanten met een glimlach te kunnen verwelkomen.”

Win één minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen de klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis luxe kerststol. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties.

Adres
De Bleek, 3347 GV Woerden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *